Leave Your Message
rrëshqitje1
01 / 02
01 02
RRETH HAIHUI

RRETH HAIHUI

Haihui Environmental Protection Equipment Co., Ltd. është angazhuar për menaxhimin gjithëpërfshirës të mjedisit ekologjik për një kohë të gjatë, haihui është kërkimi dhe zhvillimi, projektimi, prodhimi, instalimi, funksionimi dhe mirëmbajtja për integrimin e subjekteve prodhuese inovative, me vjetore prodhimi i më shumë se 15000 njësive (grupeve) të bazës së prodhimit, mbulimi i biznesit qeverisja atmosferike, qeverisja e VOC-ve, trajtimi i ujit, transporti i materialeve, asgjësimi i mbetjeve të ngurta, riciklimi i burimeve, etj, mund t'u ofrojnë klientëve shërbim profesional, të përpiktë, të shpejtë dhe të menduar.

shikoni më shumë RRETH HAIHUI2

PRODUKTET HOT

Ofrojini klientëve shërbim profesional, të përpiktë, të shpejtë dhe të menduar

Kllapa transportieriKllapa transportieri
05
2023-11-14

Kllapa transportieri

Një pajisje mbështetëse e rrotullës me cilësi të lartë është e përshtatshme për zëvendësimin e pajisjes mbështetëse të rulit të rulit, e cila përfshin një mbështetës rrotullues të devijueshëm, mbështetje, bosht kunjash, trup, rul, bllok kufizues dhe fiksues. Fundi i poshtëm i suportit lidhet me skajin e sipërm të trupit me mbërthyes, ndërsa mbështetësja lidhet me mbajtësin e rrotullës së devijimit me një bosht kunj. Një boshe është instaluar në mbajtësin e rrotullës së devijimit. Në mbajtësen e rrotullës së devijimit, ekziston një zakon i kapëses për rrotullimin rreth boshtit të kunjit, dhe ruli është instaluar në brazdë kapëse të kllapës së rrotullës së devijimit. Në mbajtësen e rrotullës së devijimit, ekziston një bllok kufizues për kontrollin e këndit të devijimit. Një bosht kunjash sigurohet në mbështetëse ose në trup që kllapa e rrotullimit të devijimit të rrotullohet rreth tij. Kur hiqen lidhësit, mbajtësja e rrotullës së devijimit mund të rrotullojë një kënd të caktuar rreth boshtit të kunjit të fiksuar horizontalisht nën kontrollin e bllokut kufitar. Kllapa e brazdës i përket një lloji të kllapave rul. Adoptimi i proceseve të avancuara të prodhimit për të siguruar cilësinë e produktit. Roli i tipit groove mund të largojë papastërtitë e rripit dhe ka efektin më të mirë me forcë të lartë dhe rezistencë të ulët në rripat e pjerrët. Roli i seksionit të dyfishtë mund të zvogëlojë pikën e presionit të rëndë të rripit në rulin qeramik dhe pajisja e zbrazët e rulit mund të bëjë që materiali i ndotur të bjerë vetë pa prekur rulin e thithjes, të cilat të dyja mund të zgjasin jetën e shërbimit të rul.

Shiko Detail
01

CERTIFIKATA JONË

API 6D,API 607,CE, ISO9001, ISO14001,ISO18001, TS.(Nëse keni nevojë për certifikatat tona, ju lutemi kontaktoni)

CERTIFIKATA 1
CERTIFIKATA 2
CERTIFIKATA3
CERTIFIKATA4
CERTIFIKATA 5
CERTIFIKATA 5
CERTIFIKATA 6
CERTIFIKATA7
CERTIFIKATA8
01 02 03 04 05 06 07 08 09

Rasti i produkteve

Ka dhënë kontribut për të ndihmuar vendin në arritjen e qëllimeve strategjike "Dual Carbon".

Lajme

Haihui Environmental Protection Equipment Co., Ltd. ka qenë e angazhuar për menaxhimin gjithëpërfshirës të mjedisit ekologjik për një kohë të gjatë.

Na kontaktoni, merrni produkte cilësore dhe shërbim të vëmendshëm.