Leave Your Message
 • Телефон
 • Е-пошта
 • слајд 1
  01 / 02
  01 02
  ЗА ХАИХУИ

  ЗА ХАИХУИ

  Haihui Environmental Protection Equipment Co., Ltd. е посветена на сеопфатно управување со еколошката средина долго време, haihui е истражување и развој, дизајн, производство, инсталација, работа и одржување за интеграција на иновативни производствени субјекти, со годишни производство на повеќе од 15000 единици (комплети) производствена база, деловно управување со атмосферско управување, управување со VOCs, третман на вода, транспорт на материјали, отстранување на цврст отпад, рециклирање ресурси итн., може да им обезбеди на клиентите професионална, прецизна, брза и внимателна услуга.

  Гледај Повеќе ЗА HAIHUI2

  ТОПЛИ ПРОИЗВОДИ

  Обезбедете им на клиентите професионална, прецизна, брза и внимателна услуга

  Транспортни појасиТранспортни појаси
  01
  2023-11-09

  Транспортни појаси

  DTII транспортер е еден вид транспортер, кој припаѓа на сериите за општа намена (Шифра: D претставува фиксен транспортер, T претставува тип за општа намена, а II претставува сериски број). Може да се користи широко во металургијата, рударството, јагленот, пристаништето, електраната, градежните материјали, хемиската индустрија, лесната индустрија, нафтата и другите индустрии.

  Температурата на работната околина што се применува на DTII фиксниот транспортер е генерално - 25 ° ~ + 40 ° C. , отпорен на експлозија и отпорен на пламен, соодветните заштитни мерки се преземаат посебно.

  Големината на блокот на материјалите дозволени да се транспортираат со транспортерот зависи од пропусниот опсег, брзината на лентата, аголот и наклонот на жлебот, како и од фреквенцијата на големи материјали. Максималната големина на блок применлива за различни пропусници се препорачува да се избере според табелата 1 од оваа серија. При транспорт на тврди карпи, кога пропусниот опсег надминува 1200 mm, појасот треба да биде ограничен на 350 mm генерално и нема да се зголемува со зголемувањето на пропусниот опсег.

  Види Детали
  Транспортна заградаТранспортна заграда
  05
  2023-11-14

  Транспортна заграда

  Висококвалитетен уред за поддршка на валјакот е погоден за замена на уредот за поддршка на валјакот на валјакот, кој вклучува потпора за валјак што може да се скрши, потпора, осовина за иглички, тело, валјак, гранични блокови и сврзувачки елементи. Долниот крај на потпирачот е поврзан со горниот крај на телото со прицврстувачи, додека потпирачот е поврзан со држачот за валјак за отклонување со осовина за игла. На држачот на валјакот за отклонување е инсталиран лер. На држачот на валјакот за отклонување, има жлеб за стегач за ротирање околу осовината на иглата, а ролерот е инсталиран во жлебот за стегање на држачот на ролерот за отклонување. На држачот на валјакот за отклонување, има гранични блок за контролирање на аголот на отклонување. На потпирачот или телото е обезбедено осовина за игла за држачот на валјакот за отклонување да се ротира околу него. Кога ќе се отстранат прицврстувачите, држачот на валјакот за отклон може да ротира одреден агол околу хоризонтално фиксираната игла под контрола на граничниот блок. Држачот за жлебот припаѓа на еден вид држач со валјак. Усвојување напредни производни процеси за да се обезбеди квалитет на производот. Ролерот од типот жлеб може да ја отстрани нечистотијата на ременот и има најдобар ефект со голема сила и низок отпор на закосените ремени. Ролерот со двоен пресек може да ја намали точката на тешкиот притисок на ременот на керамичкиот валјак, а шупливиот уред на валјакот може да направи контаминираниот материјал сам да падне без да го допира вшмукувачкиот ваљак, што и двете можат да го продолжат работниот век на валјак.

  Види Детали
  lmpact Ролериlmpact Ролери
  06
  2023-11-09

  lmpact Ролери

  Целта на гумениот тампон валјак: Тампон валјакот е инсталиран под транспортерот што го прима делот за материјалот за да го забави ударот на материјалот врз транспортната лента за време на мало бланширање, за да се продолжи работниот век на транспортната лента. Растојанието на ролери со гумени тампон е генерално 100-600 mm. Мала тежина, мала инерција на ротација. Специјалниот полимерен материјал за валјак е лесен по тежина, специфичната тежина е 1/7 од челик, валјакот е направен од овој материјал, тежината е околу половина од обичниот валјак, инерцијата на ротација е мала, триењето помеѓу ролерот и ременот е мал. Ролерот на гумената перница има разумна структура и сигурно запечатување. Ролерот е опремен со две заптивки, висока производна прецизност, а јазот е обложен со специјална маст, што може ефикасно да спречи прашина, гас, течност и други корозивни медиуми да влезат во внатрешноста на валјакот и да го оштетат лежиштето. Одлична отпорност на корозија. Телото на валјакот и деловите за заптивање на гумениот тампон валјак се направени од полимерни материјали, кои се отпорни на корозија. Кога се користи во корозивни ситуации, работниот век може да достигне повеќе од 5 пати поголем од оној на обичните валјаци.

  Види Детали
  Тешки ролериТешки ролери
  07
  2023-11-09

  Тешки ролери

  Целта на гумениот тампон валјак: Тампон валјакот е инсталиран под транспортерот што го прима делот за материјалот за да го забави ударот на материјалот врз транспортната лента за време на мало бланширање, за да се продолжи работниот век на транспортната лента. Растојанието на ролери со гумени тампон е генерално 100-600 mm. Мала тежина, мала инерција на ротација. Специјалниот полимерен материјал за валјак е лесен по тежина, специфичната тежина е 1/7 од челик, валјакот е направен од овој материјал, тежината е околу половина од обичниот валјак, инерцијата на ротација е мала, триењето помеѓу ролерот и ременот е мал. Ролерот на гумената перница има разумна структура и сигурно запечатување. Ролерот е опремен со две заптивки, висока производна прецизност, а јазот е обложен со специјална маст, што може ефикасно да спречи прашина, гас, течност и други корозивни медиуми да влезат во внатрешноста на валјакот и да го оштетат лежиштето. Одлична отпорност на корозија. Телото на валјакот и деловите за заптивање на гумениот тампон валјак се направени од полимерни материјали, кои се отпорни на корозија. Кога се користи во корозивни ситуации, работниот век може да достигне повеќе од 5 пати поголем од оној на обичните валјаци.

  Види Детали
  Собирач на прашинаСобирач на прашина
  09
  2023-11-09

  Собирач на прашина

  Ефикасен и штедлив филтер за пулсна вреќичка е уред за филтрирање прашина од илјада типови. Нејзиниот основен механизам е дека кога прашината што содржи гас поминува низ кутијата опремена со филтер кеса, прашината внатре се блокира со филтер-торбичката и се прочистува, а прашината се испушта централно. Колектори за прашина од вреќи ги имаат следните карактеристики: висока ефикасност на отстранување на прав, висока ефикасност на зафаќање за ситна прашина, силна приспособливост, способност за справување со различни видови прашина и нечувствителност на карактеристиките на прав. Кога концентрацијата на прашина во влезниот гас значително се менува, тоа не влијае на ефикасноста на отстранување на прав, со ефикасност на отстранување на прав од над 99%, и може да постигне ултра ниски емисии од

  Види Детали
  01

  НАШИОТ СЕРТИФИКАТ

  API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Ако ви требаат нашите сертификати, ве молиме контактирајте)

  СЕРТИФИКАТ 1
  СЕРТИФИКАТ2
  СЕРТИФИКАТ3
  СЕРТИФИКАТ4
  СЕРТИФИКАТ5
  СЕРТИФИКАТ5
  СЕРТИФИКАТ6
  СЕРТИФИКАТ7
  СЕРТИФИКАТ8
  01 02 03 04 05 06 07 08 09

  Производи Случај

  Има дадено придонес во помагањето на земјата да ги постигне стратешките цели на „Двојниот јаглерод“.

  Вести

  Haihui Environmental Protection Equipment Co., Ltd. е посветена на сеопфатно управување со еколошката средина долго време.

  Контактирајте со нас, добијте квалитетни производи и внимателна услуга.